Hangaround & Nobody Brewing

Est. 2016. Jyväskylä, Finland TIETOA MEISTÄOluemme

Toimintamme ideana yksinkertaisuudessaan on tehdä konstailemattomia oluita, joita tykkäämme juoda itse. Oluen ei pidä olla liian vakava asia, joten pidetään yhdessä hauskaa herkullisten oluiden merkeissä!

Kippis!

Tietoa meistä

Hangaround & Nobody Brewing on kiertolaispanimo Jyväskylästä. Panimo aloitti toimintansa vuonna 2016 aluksi kotipanimona ja 2018 ensimmäiset kaupalliset oluet tulivat saataville kauppoihin ja ravintoloihin. HNB-oluet pannaan UG Breweryllä Lohjalla ja Panimoyhtiö X:llä Jyväskylässä.

Tarina panimon nimen takaa juontaa juurensa vuoteen 2015, jolloin Eetu ja Pekka olivat työkavereita suomalaisessa teknologiateollisuuden vientiyrityksessä ja jolloin he ystävystyivät. Yrityksessä järjestettiin tapahtuma, johon kokoontui yrityksen tuotteiden jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Tapahtuman ohjelmaan kuului koko yrityksen henkilöstön esittely markkinointijohtajan toimesta.

Eetu oli vastikään aloittanut työt yrityksessä ja esittelykierroksen aikana Eetun toimenkuva ei muistunut markkinointijohtajan mieleen, joten hän kertoi Eetun olevan vain Hangaround. Pekka taasen oli tällöin ollut jo useamman vuoden yrityksessä töissä, mutta markkinointijohtaja unohti esittelykierroksellaan mainita Pekan kokonaan, joten tästä saatiin luontevasti Pekalle nimi Nobody.

Koska tämä tarina liittyi oleellisesti Eetun ja Pekan yhteiseen historian se valikoitui luonnollisesti kotipanimon nimeksi, kun kotipanimotoimintaa käynnisteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2016. Kaupallisen toiminnan alkaessa vuonna 2018 nimi jäi käyttöön.

Beers Produced

Oluemme

Hops-a-Daisy, ABV 7.0%

NEIPA. This bad boy has more hops than prime Michael Jordan.

Hangaround, ABV 5.5%

NEIPA. Samea, Mosaicilla tuplasti kuivahumaloitu hedelmäpommi. Myös Suomen parhaaksi pulloneipaksi tituleerattu.

Nobody, ABV 5.5%

NEIPA. Kolikon toinen puoli, joka on puolestaan tuplakuivahumaloitu Centennialilla.

Håller Din Tunkken, ABV 5.3%

India Pale Ale. HNB:n ensimmäinen kaupallinen olut. Old school IPA, jossa reilusti katkeroa jenkkihumalien muodossa.

 

Orange Is The New Black, 5.3% ABV

Dark Ale. Tumma olut väriltään, mutta maultaan kuitenkin sopivan raikas. Kuivattua appelsiinin kuorta on käytetty antamaan hieman erilaista “twistiä” tähän olueen.

Ei tuotannossa tällä hetkellä.

40740 beer

So U R Bock?, ABV 7.0%

Sour Bock. UG Breweryn ja HNB:n yhteistyöolut jossa kirsikka ja happamuus lyövät sopivasti kättä.

Ei tuotannossa tällä hetkellä.

So U R Dunkel?, ABV 5.5%

Sour Dunkel. UG Breweryn ja HNB:n toinen yhteistyö olut. Väriltään tumma ja maultaan maltainen, johon kirsikka tuo sopivaa happamuutta.

wit2u

Wit 2U, ABV 5.1%

Witbier. Raikas ja kesäinen Mandarina Bavarialla kuivahumaloitu HNB:n näkemys Witbieristä, jossa reilusti tuoretta appelsiinin kuorta.

ceo's beer

CEO'S Gose, ABV 4.0%

Gose. Panimoyhtiö X:n ja HNB:n yhteistyöolut. Puolukkainen Gose. Loistava ja raikas kesän janojuoma matalalla alkoholipitoisuudella.

Ei tuotannossa tällä hetkellä.

40250 2019 beer edition

40250 Lohikoski, ABV 5.5%

American Pale Ale. Raikas ja sitruksinen APA, jossa käytetty hieman kokeellisempia humalia. Oluen nimi tulee Lohikosken postinumerosta, jossa kotipanimomme sijaitsee.

Ei tuotannossa tällä hetkellä.

wit2u

Heruugose?, ABV 4.0%

Gose. Mustaherukalla maustettu kesän raikas janojuoma. Suolaista ja hapanta.

40740 beer

40740 Sturdy Edition, ABV 7.7%

Tuplakuivahumaloitu Tupla-IPA. Kuivahumalaa käytetty todella rankalla kädellä. Me kysyimme mikä postinumero olisi seuraavaksi.Vastaus oli selkeästi Kortepohja.

Ei tuotannossa tällä hetkellä.

40740 beer

40740 Kortepohja, ABV 5.5%

Tuplakuivahumaloitu India Pale Ale. Kauppavahvuinen versio Kortepohjan omasta oluesta. Humalaa löytyy edelleen rankalla kädellä.

Ei tuotannossa tällä hetkellä.

40740 beer

40900 Säynätsalo, ABV 5.3%

India Pale Lager. Vain humalia Uudesta-Seelannista on käytetty tässä aromi-ja kuivahumaloidussa lagerissa. Oluen nimi tulee Nobodyn kotipaikkakunnan Säynätsalon postinumeron mukaan.

wit2u

BoMM: Saison of Hibiscus 5.5%

Taianomainen Saison vuorien toiselta puolen, johon makua ja väriä tuo mystinen Hibiskus. Soveltuu seikkailijoille roolista riippumatta!

Pohjana vain parhaat oluemme

OLUT OMALLA ETIKETILLÄ.

Oletko kiinnostunut etikettioluesta tai panemaan kokonaan oman oluen yrityksellesi?

Tässä muutama esimerkki nähtäväksi.

HNB-oheistuotteet

Laita lookkisi kerralla kuntoon HNB-oheistuotteilla!

Saatavilla on usean värisiä ja kokoisia t-paitoja, kangaskasseja ja lippiksiä sekä elegantteja olutlaseja.

Tilaus onnistuu laittamalla meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

Tiimi

Eetu / Hangaround Eetu on koulutukseltaan koneinsinööri ja työskentelee päivätyökseen teknologiateollisuudessa. Hän on taustaltaan savolainen ja luonteeltaan armoton rillientökkijä.

Pekka / Nobody Pekka on päivätöissään taloushallinnon rautainen ammattilainen ja pitää huolen myös HNB:n taloudesta. Pekka on HNB:n pääreseptivastaava ja armoitettu koripallomies.

Tommi / Tommi on mies HNB:n visuaalisen ilmeen takana. Tommin kynästä syntyvät etiketit, mainosmatskut, julisteet ynnä muut.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa

Pidetään yhdessä hauskaa herkullisten oluiden merkeissä! Kippis!

Ota yhteyttä

Haluatko oluemme myyntiin kauppaasi/ravintolaasi? Haluatko tilata fanituotteita? Oletko kiinnostunut panemaan yhteistyöoluen tai oluen yrityksellesi? Vai kenties jotain muuta? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!!!

Share This